Netwerken in zonnig Natuurcentrum

Vrijdagmorgen 13 september – Op een eiland van rust en ruimte zochten ondernemers hun weg door de natuur naar het Restaurant van het Natuurcentrum. De warme ontvangst met koffie en thee boden een mooie gelegenheid om bij te praten na de vakantie periode.

Door Ab Groothedde

Het Natuurcentrum Gorinchem ligt op een prachtig eiland. Op de zonovergoten dag zochten de ondernemers hun weg naar het restaurant. Bestaande contacten werden verdiept en nieuwe aangegaan.

Na een kort welkom, bedankt Ab Groothedde, organisator van de netwerkbijeenkomst, het Natuurcentrum voor de gastvrije ontvangst. Nathalie van den Bosch, sinds maart van dit jaar bedrijfsleider van het Natuurcentrum, vertelt enthousiast over de vele activiteiten.

Het restaurant van het Natuurcentrum bezoek je voor het heerlijke eten, de gezellige sfeer én het unieke personeel. Op de menukaart staan regelmatig nieuwe gerechten met zoveel mogelijk biologische en/of streekproducten. Er is een winkeltje en het pand beschikt over mooie stijlvol ingerichte vergaderzalen, die beschikbaar zijn voor ook ondernemers en organisaties.

Het dakterras is een prachtige plek waar de ondernemers heerlijk in de zon netwerken. Ook de tocht door het park tussen de dieren biedt een mooie gelegenheid om dan met de een en dan weer met een ander bij te praten.

Natuurcentrum Dieren Netwerken

Het Natuurcentrum besteedt veel aandacht aan natuur en milieu educatie. Je leert er over energiebesparing en je ontdekt hoe belangrijk water is.

De voorzitter van de Stichting, Arnie Faro, heeft maar een kleine aanvulling op de vlotte en interessante presentatie. Het eiland is een oase van rust en een heerlijke plek om te netwerken voor meestal drukke ondernemers.

Bekijk het foto verslag op Facebook ( door Ab Groothedde )
Voeg daar ook je eigen foto’s toe.

Wees de eerste die reageert op "Netwerken in zonnig Natuurcentrum"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.