Ondernemers Netwerk OC-G gaat naar de beurs! Doe je mee?

We zijn in het verleden al eens te gast geweest op de Fenexpo Businessdagen. Afgelopen jaar hebben we een gezamenlijke stand gehad met Atelier Leo Lanser, empowerZ en Nathalie Leenen. Dit jaar willen we met elkaar opnieuw deelnemen als exposanten.

Samen Sterker

Het doel is om ons concept te promoten en primair een platform te bieden aan onze leden om hun bedrijf te promoten aan een interessant publiek tegen een aantrekkelijk tarief.

De beurs wordt gehouden op 10, 11 en 12 april in de Evenementenhal in Gorinchem en wij zouden het mooi vinden als we met elkaar deelname aan dit evenement mogelijk kunnen maken. Het idee is om een gezamenlijke stand te realiseren met voldoende ruimte voor ontmoeting en gezelligheid.  

Opdrachten uit Bekendheid

Geloof je wel in de kansen die beursdeelname biedt voor jouw bedrijf om nieuwe contacten te leggen, maar zie je op tegen alle zaken die je hiervoor moeten regelen, dan is dit voor jou misschien een interessante optie. Alleen als je zichtbaar en bekend bent kunnen klanten opdrachten geven.

Full Service Concept

Alles wordt voor je geregeld en je hoeft je alleen maar goed voor te bereiden op je eigen presentatie. De stand wordt gebouwd met tapijt, elektra en de full-service formule met betrekking tot gratis catering, beurstraining, toegangskaarten voor je relaties enz. Dit alles is ook voor jou van toepassing. Ook heb je op woensdagavond toegang tot de gezellige exposantenborrel.

Aantrekkelijke Collectieve prijs

De kosten voor deelname bedragen slechts € 650,00 per deelnemer en alles is voor jou geregeld.

Doe je mee?

We hopen dat we dit jaar met elkaar weer van de partij kunnen zijn. Doe je mee? Stuur een e-mail naar info @ oc-g.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Impressie

 

 

Alle bedragen zijn ex BTW.

Wees de eerste die reageert op "Ondernemers Netwerk OC-G gaat naar de beurs! Doe je mee?"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.