Ondernemers Netwerken en Adviseren Piratenland

15 september 2017

GORINCHEM – Vanaf 9.00 uur was het een drukte van belang. Ondernemers uit Gorinchem en verre omgeving waren druk met elkaar in gesprek  onder het genot van koffie. Onderhouden van oude en opdoen van  nieuwe contacten. Dit keer kon ieder zijn kwaliteiten kwijt in het kritisch kijken en aanreiken van suggesties.

Gastvrouw, Astrid Hakkert, vertelde over het ontstaan van de onderneming Piratenland en Bowling- en Partycentrum de Molenvliet. Heel openhartig vertelde ze niet alleen over de florerende tijden maar ook over de crisis.

Het thema van inspiratie ronde was: Door de crisis! Hoe verder?

Netwerken en advies aan de ondernemers van Piratenland, dat was het programma voor deze ochtend. De ondernemers hebben ieder vanuit hun eigen ervaringen met veel enthousiasme hun bijdragen gegeven. Zo leerden ze ook elkaar vanuit heel andere invalshoeken veel beter kennen en waarderen.

Het was fijn te zien dat ondernemers met elkaar betrokken zijn. Er werd dan goed gediscussieerd. De ondernemers van Piratenland en Bowling- en Partycentrum de Molenvliet ontvingen heel veel suggesties over de mogelijke stappen voor dit bedrijf. Sommige, zoals bijvoorbeeld het uitbreiden van de menukaart met gezonde variantie konden direct worden toegepast. Andere vragen meer afweging en uitwerking.

Het gastbedrijf bedankt ieder voor het meedenken en ziet uit naar een hernieuwde ontmoeting tijdens een volgende bijeenkomst. Met een voldaan gevoel, waardering van de gastvrouw en inspiratie ook voor de eigen business gaat iedereen met enthousiasme weer verder met de eigen activiteiten.

 

Bekijk de foto’s op Facebook

Wees de eerste die reageert op "Ondernemers Netwerken en Adviseren Piratenland"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.