Ondernemers netwerkten onder genot van wijn en bier bij Sligro (verslag)

GORINCHEM – Vrijdag 18 december was Open Coffee Gorinchem te gast bij Sligro Gorinchem. Deze bijeenkomst had een bijzonder karakter. Uiteraard werd er onder het genot van een kop koffie bijgepraat tussen de aanwezigen.

Al snel stond gastheer Sligro Gorinchem te popelen om te starten met de georganiseerde wijn- en bierclinic. De aanwezige deelnemers werden in kleine groepje bijgepraat over champagne en speciaalbieren. Vanzelfsprekend ging de kurk van de fles en was het aan de deelnemers om een oordeel te vellen over de geselecteerde champagnes en bieren. De organisatie kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst, waarin veel contacten zijn gelegd en verstevigd.

Wil je ook laagdrempelig netwerken met ondernemers? Kom ook naar de Open Coffee Gorinchem e.o. op vrijdagmorgen 15 januari bij het Gastbedrijf de ULO in Gorinchem (Boerenstraat 9). Meld je aan via oc-g.nl.

Het kernteam van  Open Coffee Gorinchem bestaat uit Ab Groothedde van Go Bedrijfsadvies, Brigitte van den Broek van MMX Design en Gert-Jan Struik van Struik Accountants & Belastingadviseurs.

Ook een keer gastheer zijn? Neem contact op met het kernteam via: info@oc-g.nl.

 

Bekijk hier alle foto’s

Wees de eerste die reageert op "Ondernemers netwerkten onder genot van wijn en bier bij Sligro (verslag)"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.