Rondleiding door nieuwe Van der Valk Hotel

Rondleiding Van der Valk Hotel Gorinchem

Kijkje achter de schermen van het nieuwe hotel

GORINCHEM 24 februari 2023 – Als vervolg op de Dag van de Ondernemer 2022, waarop een rondleiding over de bouw plaatsvond, zijn de ondernemers opnieuw te gast bij het nieuwe Van der Valk Hotel Gorinchem. Nu kunnen we zien wat de bouwers de afgelopen maanden allemaal hebben gerealiseerd.

Heel veel ondernemers uit de Alblasserwaard, Gorinchem, Vijfheerenlanden en West Betuwe hebben de weg naar het nieuwe Van der Valk Hotel gevonden. Uitgebreid is er onder het genot van een kop koffie of thee genetwerkt. Ouden contacten zijn aangehaald en nieuwe gelegd. Ook tijdens de interessante rondleiding was er volop ruimte om te netwerken.

Helaas was ook dit keer Carlijn van der Valk verhinderd. Haar moeder, Sandra van der Valk, zoals zij zelf zegt: de originele versie van Carlijn, was er wel bij om de gasten nog wat extra informatie te geven.

Pitches

Ter afsluiting waren er nog enkele pitches:

Judith van Drunen van Beter gevonden worden: LinkedIn is een platform waarmee ondernemers kunnen werken aan hun vindbaarheid en zichtbaarheid om zo nieuwe opdrachten en klanten te vinden en te verbinden. Ik help ondernemers beter vindbaar zijn en zelfverzekerd zichtbaar zijn in 1-op-1 coachingtrajecten van 3 maanden, in groepstrainingen live en online en in trainingen voor salesteams. LinkedIn is goud!

Edward van den Heuvel van Duurzaam Groeien wil bijdragen aan een betere wereld: Mijn werkervaring zet ik in, om bedrijven te helpen verduurzamen. Ons “systeem” (economisch, ecologisch en sociaal) is aan het veranderen. 70% van de consumenten wil duurzame producten. De overheid is bezig wet- en regelgeving. Bedrijven stellen duurzaam ondernemen als nieuwe norm. Mijn bijdrage ligt in het vanuit duurzaamheid herdefiniëren van bedrijfsdoelstellingen. Duurzaamheid wordt resultaat van wat je doet!

Telma Stigter van Ravelijn Sandplay Coaching vertelde hoe ze goede ervaringen heeft met het uitbeelden van een situatie in een zandbak

Jorian Looijen van Joofle: Heb jij een groter doel dan alleen je product of dienst verkopen? Ik ben Jorian van Joofle Reclame. We werken allemaal met mensen. Ik weet dat je veel teweeg kunt brengen als je persoonlijk verbinding maakt met mensen. Zo maken we  jouw ideale klanten meer dan warm voor jouw werk. We maken ze enthousiast over jouw missie. Dat is fantastische mond-tot-mond reclame. Maak meer impact.

Foto impressie

Foto’s van de netwerkbijeenkomst met dank aan Leo Lanser, Rudy Breddels en Ab Groothedde

Rondleiding Van der Valk Hotel Gorinchem
De foto’s zijn gemaakt door Leo Lanser, Rudy Breddels en Ab Groothedde

Zegt het voort

Ondernemers Verbinden is de Uitdaging.

Laten we samenwerken, elkaar helpen, en sprankelend inspireren om deze regio nog sterker maken.
Zegt het voort, zegt het voort.

Aanmelden

Abonneren voor het ontvangen van een uitnodiging voor de bijeenkomsten?

Voor de ontmoeting bij Tredion en ook het vervolg op de Dag van de Ondernemer bij Van der Valk Hotel Gorinchem is aanmelden al mogelijk door te klikken op onderstaande knop.

Wees de eerste die reageert op "Rondleiding door nieuwe Van der Valk Hotel"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.