Ondernemen met ook Maatschappelijke Doelen

GORINCHEM – De Haarhorst, die veranderde in de onderneming Podium Gorinchem, is op vrijdag 20 mei gastheer voor de ondernemers van de Open Coffee Gorinchem e.o.
PoGo is een interessante uitdagende omgeving voor nieuwe ontmoetingen, netwerken, koffiedrinken en met elkaar ontdekken van wellicht ook nieuwe mogelijkheden.

De steeds weer veranderende samenleving biedt voor velen hoofdbrekens om het hoofd boven water te houden. Anderen die creatief inspelen op problemen en uitdagingen zijn in staat die om te zetten in nieuwe kansen. Graag willen we dit keer de onderlinge kennismaking verdiepen en kijken of we vanuit ieders specialisatie in staat zijn om ook dit soort kansen te benutten.

p1400289-1024x768Programma

Vanaf 09.00 u kun je onder het genot van een kop koffie met elkaar netwerken. Om 09.35 u is er een welkom en korte presentatie door de gastheer. Daarna gaan we tot ca 10.30 u de onderlinge band versterken door samen na te denken over de vraag: Ontstaan er door samenwerking van Burgers, Overheden en Marktpartijen nieuwe kansen? Aansluitend gaan we verder netwerken. Vanaf 11.00 u is er voor de liefhebbers een Kijkje achter de schermen.

Locatie

Grote Haarsekade 120, 4205 VL Gorinchem

PoGo Bar - P1400282Over Podium Gorinchem

Podium Gorcum is ontstaan uit het buurthuis de Haarhorst. PoGo ontwikkelt zich als hét poppodium van Gorinchem, terwijl het ook de buurthuis functie vervult voor de Haarwijk. Met een enthousiast team proberen zij voor de bewoners van Gorinchem in grote diversiteit van meer dan 100 concertavonden per jaar te bieden: cabaret, klassieke koffie & lunchconcerten, concerten en jeugdvoorstellingen. “Buurthuis PoGo” is daarnaast onderdak voor een flink aantal vaste en losse huurders die met regelmaat ook gebruik maken van de horeca faciliteiten. “Podium Gorcum wil vooral gastvrij en open zijn, zowel naar bezoekers als artiesten. Iedereen is welkom bij ons prachtige podium!” zegt Birgitte Staal voorzitter van de hier voor opgezette Stichting. Samen met drie andere bestuurders en diverse vrijwilligers zet zij de schouders onder de uitdaging van de gemeente Gorinchem.


pogo-restaurant-p1400286-1024x768Kom je ook?

Meld je aan via oc-g.nl en reserveer je gratis toegangsbewijs. Je kunt ook andere ondernemers uitnodigen voor de netwerkbijeenkomst.

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

Wees de eerste die reageert op "Ondernemen met ook Maatschappelijke Doelen"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.