The House of Growth

The House of Growth
The House of Growth

Verbinden zonder te binden, en ‘groter’ buiten gaan dan je binnenkwam. Dat is de leuze van drie ambitieuze Gorinchemse onderneemsters die hun energie gebundeld hebben in The House of Growth. 

Ieder vanuit de eigen onderneming, waren zij op zoek naar meer verbinding. Vanuit een ondernemersmentaliteit én een sociale betrokkenheid. Met als kernwoorden: Groei, Balans en Energie. 

Iedereen, particulier of ondernemer, op zoek naar groei van welke aard dan ook, is welkom bij The House of Growth. Dat kan zijn persoonlijke groei, meer energie, of zakelijke groei. Maar ook bedrijven op zoek naar groeimogelijkheden voor hun medewerkers of hun organisatie zijn welkom. 

Het virtuele karakter van het groeiplatform laat groeipartners in binnen- en buitenland toe om zich aan te sluiten. 

Met een uniek verdienmodel dat niets afsnoept van de omzet die een groeipartner via The House draait, ligt de focus uitsluitend op het delen van de positieve vibe. Samen ondernemen en elkaar versterken. Onvoorwaardelijk. Met als doel: Groei realiseren en beschikbaar maken voor iedereen.

Is je interesse gewekt als particulier of ondernemer? Bezoek het virtuele huis van groei op thehouseofgrowth.org of neem contact met Hella Bolte, Wilma de Gier of Sofie Varrewaere.

Initiatiefnemers van The House of Growth
Initiatiefnemers: Hella Bolte, Sofie Varrewaere en Wilma de Gier

Wees de eerste die reageert op "The House of Growth"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.