Wee Sociaal Ondernemen: Ondernemerswinst?!

GORINCHEM – Op vrijdagmorgen 16 februari is het Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij Metropole Gorinchem. Ondernemers uit Gorinchem en verre omgeving ontdekken vanuit de ervaringen van het Gastbedrijf de ondernemerswinst van Sociaal Ondernemen al dan niet in combinatie met Wee,

Vanaf 09.00 tot 12.00 u kun je netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee. In het middengedeelte gaan de ondernemers elkaar, aan de hand van een ondernemende uitdaging, beter leren kennen. Na een korte inleiding van Jeroen Andriesse, directeur van Metropole Gorinchem, over de voordelen die zij zelf ervaren uit Sociaal Ondernemen en Wee, denken we met elkaar na hoe deze voordelen ook voor andere ondernemers in kansen zijn om te zetten.

Waar en wanneer?

Metropole Lokaal Lekker!: Melkpad 3-5, 4201 HN Gorinchem.
Op vrijdag 16 februari vanaf 09.00 tot 12.00 u.

Kom je ook?

Reserveer je gratis toegangsbewijs. Nodig ook andere ondernemers uit.
Wil je ook gastorganisatie zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

Gastorganisatie

METROPOLE BV is een ontmoetingsplek met een warm en stads karakter. Samen eten met vrienden of familie. Werkbespreking met collega’s. Lunchen tijdens het flexwerken. Het weekend inluiden onder het genot van een drankje. Even bijkomen van een middag winkelen kan natuurlijk ook. Metropole in Gorinchem biedt al deze momenten.

Samenwerken en Sociaal Ondernemen

Metropole is een horecalocatie waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen deelnemen aan het ontwikkeltraject Horeca en arbeidsmatige dagbesteding. B-All  en Syndion werken samen binnen Metropole en vullen elkaar aan. Dit geldt ook voor medewerkers horeca en medewerkers zorg. Beide zijn afhankelijk van en complementair aan elkaar.

De missie van Syndion is: ”Deskundige en betrokken ondersteuning op maat bieden, door en voor bijzondere mensen, zodat mensen met een handicap zelf invulling geven aan hun leven en kunnen meedoen in de samenleving”. Ouders, familie, belangenbehartigers en anderen in het netwerk zijn daarbij nauw betrokken of treden in sommige gevallen op namens de cliënt.

B-All richt zich op arbeidsperspectief voor alle burgers met afstand tot de arbeidsmarkt. Zij ondersteunt en begeleidt hen naar een duurzame plek in de samenleving.

12 uurtje

Huisgemaakte tomatengroentesoep & 2 dikke sneden ambachtelijk brood met huisgemaakte kroket en boeren kaas.

Met kopje koffie, thee of frisdrank.

Deze combideal wordt u aangeboden door Metropole voor € 9,00

Wil je wilt van dit aanbod gebruik maken? Geef het dan door aan info@oc-g.nl, met in het onderwerp de vermelding: “12 uurtje”.

Wie Waar Wanneer?

Waar Metropole Gorinchem
Datum 16 februari 2018
Tijden 09.00 – 12.00 u
Locatie Melkpad 3-5, 4201 HN Gorinchem
Thema Wee Sociaal Ondernemen: Ondernemerswinst?!

Waardeer

Steun het Ondernemers Netwerk OC-G. Klik op onderstaande knop.


Wil je liever een BTW factuur?
Stuur een e-mail met het verzoek en bedrag naar info@oc-g.nl.

Wees de eerste die reageert op "Wee Sociaal Ondernemen: Ondernemerswinst?!"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.