Welk advies heb jij voor het Kabinet?

GORINCHEM – De werkzaamheden van een accountant bestaan tegenwoordig uit meer dan alleen boekhouding en cijfertjes, Op vrijdag 16 september zijn de ondernemers van de Open Coffee Gorinchem e.o.  te gast bij Visser & Visser.

Voorafgaand aan de Troonrede en de presentatie van het kabinet van het beleid voor het komende jaar denken ondernemers over de adviezen die zij kamerleden en bewindslieden willen mee geven voor de uitwerking van dat beleid. De steeds sneller veranderende samenleving biedt voor velen hoofdbrekens om het hoofd boven water te houden.

Het kabinet streeft naar vereenvoudiging van regelgeving. Soms heb je het gevoel dat er alleen maar meer regels komen en het allemaal steeds complexer wordt. Of valt het wel mee? Welk advies heb jij vanuit jouw business, voor het Kabinet? Over pensioenen, arbeid(songeschikheid), ondernemen, kantoor aan huis, of wat dan ook?

Voor de ondernemers die bij deze Open Coffee aanwezig zijn, heeft de gastheer een interessante verrassing. Kom dus ook en meld je snel aan. Neem ook andere ondernemers mee.

Programma

Vanaf 09.00 u kun je onder het genot van een kop koffie met elkaar netwerken. Om 09.35 u is er een welkom en korte presentatie door de gastheer. Daarna gaan we tot ca 10.30 u de onderlinge band versterken door samen na te denken over de vraag: Stel dat jij de Troonrede mocht schrijven, wat zou jij daar vanuit ondernemers perspectief zeker in opnemen? Aansluitend gaan we verder netwerken.

Locatie

Franklinweg 27, 4207HX Gorinchem

Over Visser & Visser

Visser & Visser is een middelgroot kantoor met elf vestigingen en circa 250 medewerkers op goed bereikbare, regionale locaties. Zo weten ze wat er leeft en speelt dichtbij de opdrachtgevers. Bij iedere vestiging zijn administratieve, financiële en fiscale diensten onder één dak. Geen losse adviezen, maar een totaaladvies.

Visser & Visser maakt van ondernemers betere ondernemers. Ze leveren niet alleen cijfers, maar zorgen ervoor dat die cijfers iets opleveren: Strategische adviezen gebaseerd op de meest actuele cijfers. Dankzij de gerichte stuurinformatie en coaching bereiken we samen een beter resultaat. Samen, want bij Visser & Visser staat u er niet alleen voor.

Kom je ook?

Meld je aan via oc-g.nl en reserveer je gratis toegangsbewijs. Je kunt ook andere ondernemers uitnodigen voor de netwerkbijeenkomst.

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

Wees de eerste die reageert op "Welk advies heb jij voor het Kabinet?"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.