Van Crisis naar Kansen … – DON 28-8 om 11.00 u

Samen Werken en Netwerken op Afstand

DON-Meeting: 28 augustus 2020 om 11.00 u

Vanaf het beging van de corona crisis, organiseren we eens per maand en vanaf september / oktober als we weer fysieke bijeenkomsten hebben, eens per twee maanden een Digitaal Ondernemers Netwerk.

Deelnemers reageerden: “Ik was nogal sceptisch, maar het was heel leuk” – “Zo ontmoet je elkaar nog veel meer dan bij een fysieke bijeenkomst” – “Heel handig op deze manier. Zo ben je ook geen reistijd kwijt”

Thema: Van Crisis naar Kansen … .

In dit Digitaal Ondernemers Netwerk gaan we onder begeleiding van Dirk Mulder kijken hoe we van Crisis Kansen kunnen maken.

Vanaf medio maart hebben we kunnen zien en ervaren dat een crisis bij sommige organisaties en mensen heel veel creativiteit naar boven brengt. Initiatieven schoten op als krokussen in de lente.

Dat zien we ook bij rampen. Te midden van puinhopen ontstaan weer bedrijfjes. Op de geblakerde grond van een bosbrand schiet de nieuwe begroeiing al weer op.

Kennelijk komt het enorme potentieel van creativiteit pas vrij als de diepte het grootst is. Hoe mooi zou het zijn als dit potentieel duurzaam beschikbaar komt!

Het Chinese woord voor crisis bestaat uit twee karakters: “gevaar” en “kans”. Op welk woord focus jij je als het heel erg moeilijk is? Hoe kan het dat de één verlamt door gevaar en de ander alle creativiteit gebruikt en alleen maar kansen ziet?

Vanuit zijn ervaring zet Dirk Mulder van The Ultimate Host ons als ondernemers op scherp om geprikkeld door de crisis, nieuwe kansen te creëren.

Wensen?

Welk thema’s maken Digitaal Ondernemers Netwerk meetings voor jou interessant en waardevol? Laat je wens(en) horen.

Aanmelden

Wil jij in deze tijd van afzondering collega ondernemers ontmoeten?

Om te weten wie we kunnen verwachten, is aanmelden verplicht. Na het aanmelden krijg je ook vanuit Eventbrite de link naar het Digitaal Ondernemers Netwerk.

Wil je meedoen? Meld je aan. Klik hier of op onderstaande knop:

Kun je er toch niet bij zijn? Laat dat dan even weten.

Toestemming

Door jezelf aan te melden en mee te doen geef je aan dat je akkoord bent met het AVG statement.

Hoe werkt het?

Lees en bekijk op Hoe werkt een DON – Meeting? hoe het werkt en wat jouw specifieke mogelijkheden zijn.

Agenda

In onderstaande agenda staan alle digitale bijeenkomsten vermeld. Klik in onderstaande agenda op de betreffende bijeenkomst.

Wees de eerste die reageert op "Van Crisis naar Kansen … – DON 28-8 om 11.00 u"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.