‘Ikea, Roodkapje en de ondergang van de Titanic’

Theater t Pand

GORINCHEM – 14 december 2018 – De lezer die zich afvraagt welke boodschap schuilgaat achter bovenstaande intrigerende titel, heeft echt wat gemist!

door Kees Osseweijer

Op vrijdag 15 december gaf Roy Grünewald in Theater ’t Pand aan ca. 50 ondernemers een college ‘Storytelling’ dat niet alleen bijzonder onderhoudend, maar ook toepasbaar was in ons dagelijks streven naar het overbrengen van de essentie van onze unieke kwaliteiten als onderneming.

Het kleine en (daar is-ie al) unieke Theater werd door directeur Ferdinand Biesheuvel in zijn welkomswoord over het voetlicht gebracht en was de perfecte locatie voor Roy’s boodschap. Geboeid luisterden we naar de ‘herontdekking’ van het verhaal als communicatiemiddel en de toepasbaarheid van de basisprincipes in het dagelijks- maar ook zakenleven.

Natuurlijk heeft Roy Grünewald met zijn achtergrond als theaterdirecteur en expert/docent storytelling de capaciteiten om toehoorders te boeien. Maar het was voor iedereen duidelijk dat de opbouw en presentatie van een boeiend verhaal veel bij kunnen dragen aan het overbrengen van alles wat we willen delen met anderen.

En voor degenen die er niet bij waren of misschien nog twijfelen: wat is er eigenlijk voor nieuws onder de zon? Wordt in deel 2 van het meest gelezen boek ter wereld door de Hoofdpersoon niet veelvuldig gebruik gemaakt van ‘stories’ (die toen nog gelijkenissen genoemd werden)? 

PowerPoint Presentatie

Leo Lanser bedankt voor het maken van de foto’s
>>> bekijk hier alle foto’s <<<

Powerpoint Presentatie Storytelling OC-G

Op Facebook

Iris Keasberry is aanwezig bij Netwerken en College Storytelling te gast bij Theater ’t Pand bij Theater ’t Pand.

15 december 2018 om 19:51 · Gorinchem 

Gisteren een leerzame en leuke ochtend gehad over storytelling door Roy Grünewald georganiseerd door het Ondernemers Netwerk Gorinchem ( = feit). Ria von Hout was het moedige haasje die spannende momenten beleefde met de grote boze vijand ( = emotie). Ab Groothedde heeft dit prima geregeld ( = feit) en Ferdinand Biesheuvel nam ons mee naar het legendarische ontstaan van ’t Pand en langs hilarische memorabele beginners optredens van inmiddels bekende Nederlandse cabaretiers ( = emotie). Aan het einde smeedde Marleen van Zwienen het ijzer toen het heet was door het prentenboekje ‘Het geheim van glas’, waar Roy aan de storytelling had mee geholpen, hem cadeau te geven en direct bekend te maken bij de ondernemers ( = emotie).

Ab Groothedde16 december 15:42Bedankt Iris Keasberry voor het maken van jouw leuke verslag met alle highlights:
– De geweldige gastvrije ontvangst Ferdinand Biesheuvel in Theater ’t Pand. Wat was het gezellig en ook heerlijk die kerststol

– Het interessante College Storytelling Roy Grünewald. Het was geweldig en opnieuw heel leerzaam

– Leo Lanser voor het maken van een fotoverslag . Wat leuk dat je bent verkozen en uitgenodigd om mee te doen aan de Internationale fotowedstrijd. Wat een eer om jou als fotograaf te hebben vandaag

– Ria von Hout om als vrijwilliger mee te spelen in het adembenemende verhaal van Roy

– Marleen van Zwienen voor het onverwachte cadeau voor Roy die meewerkte aan jouw boekje voor het Nationaal Glasmuseum

– Gerry Houweling voor je prachtige troostvogeltje voor @Roy en Ab

– Alle gasten die aanwezig waren en van al deze mooie momenten hebben genoten. Willen jullie berichten van Ondernemers Netwerk OC-G nu en ook in de toekomst delen?Gisteren een leerzame en leuke ochtend gehad over storytelling door Roy Grünewaldgeorganiseerd door…

Wees de eerste die reageert op "‘Ikea, Roodkapje en de ondergang van de Titanic’"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.