Netwerken bij Kaldenberg Slagerijen op 23 oktober

Kaldenberg

VUREN – Netwerkochtend bij Kaldenberg Slagerijen op dinsdag 23 oktober organiseren Open Coffee Vijfheerenlanden en Gorinchem een netwerkochtend voor ondernemers bij Kaldenberg Slagerijen in Vuren.

Naast het netwerken zullen de aanwezigen ook een rondleiding krijgen door de slagerij. Vooraf registeren via de Eventbrite is noodzakelijk, want er is maar plaats voor 60 ondernemers! Inloop is vanaf 9 uur, om 10u start het programma.

Duurzaam ondernemen in het slagersvak!

Het thema van de gezamenlijke netwerkochtend is: ‘Duurzaam ondernemen in het slagersvak’. Joop Kaldenberg, directeur-eigenaar van Kaldenberg, zal zijn visie geven op dit thema en in gesprek gaan met de ondernemers. Ligt het eten van vlees onder vuur en welke trends spelen er in de maatschappij? Hoe gaat een slagerij hiermee om. Het beloofd een interessante bijeenkomst te worden.

Adres: Gaanweg 1 A, 4214 KA Vuren (Google Maps)
Parkeren: Gratis, voldoende plekken voor de deur

Kosten: GRATIS, koffie wordt aangeboden door Kaldenberg!

Gezamenlijke netwerkbijeenkomst

Iedere maand is er een Open Coffee bijeenkomst in Gorinchem en in de regio Vijfheerenlanden. Deze laagdrempelige netwerkochtenden zijn gratis te bezoeken voor (startende) ondernemers. Enkele keren per jaar organiseren beide netwerken een gezamenlijke Open Coffee op een bijzondere locatie. De data van de Open Coffee bijeenkomsten zijn te vinden op beide websites en toegang is altijd gratis! Je betaalt alleen je eigen consumpties.

Wat is een Open Coffee?

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met “ondernemen” heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

Aanmelden

Geïnteresseerde ondernemers voor de bijeenkomst op 23 oktober kunnen zich aanmelden via Eventbrite. Er is maar plaats voor 60 ondernemers in de slagerij, dus aanmelden is verplicht.

Wie Waar Wanneer?

WaarKaldenberg Slagerijen
DatumLET OP: DINSDAG 23 oktober 2018
Tijden09.00 – 11.45 u
LocatieGaanweg 1 A, 4214 KA Vuren (Google Maps)
ThemaDuurzaam ondernemen in het slagersvak!

Wees de eerste die reageert op "Netwerken bij Kaldenberg Slagerijen op 23 oktober"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.