Notice: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/opencex34/domains/oc-g.nl/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14

Deprecated: Functie Jetpack_Plan::supports is sinds versie 12.3 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Automattic\Jetpack\Current_Plan::supports. in /home/opencex34/domains/oc-g.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Hoe creëer je waarde aan de continuïteit van je onderneming? – Ondernemers Netwerk OC-G

Hoe creëer je waarde aan de continuïteit van je onderneming?

Risicoanalyse en waardecreatie bij Van Ekeren Kuiper / BoVeKo

 

Uitnodiging

GORINCHEM – Gastbedrijf Van Ekeren/Van Ekeren Kuiper/Boveko nodigt de ondernemers van het Ondernemers Netwerk OC-G.nl uit voor een netwerkbijeenkomst op 15 maart 2018 van 18:30 tot 21:30 u onder het genot van een hapje en drank.

Het gastbedrijf wil de ondernemers bewust maken van de mogelijke gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken en de impact van de schade op de financiële situatie en continuïteit van de onderneming. Dat gaat verder dan het afsluiten van (bedrijfs)verzekeringen.

Tijdens en na de presentatie kunnen vragen worden gesteld. Graag wil het gastbedrijf met je een verdiepingsslag maken over de risico’s die je met je bedrijf loopt.

De mogelijkheid bestaat om vooraf en tijdens de bijeenkomst van een ‘klein’ buffet gebruik te maken.

Locatie

Beatrixlaan 2a 4213 CJ  Dalem

Kom je ook?

Meld je aan via oc-g.nl en reserveer je gratis toegangsbewijs. Je mag ook andere ondernemers uitnodigen  voor de netwerkbijeenkomst. Zij dienen zich ook via oc-g.nl aan te melden voor het reserveren van een gratis toegangsbewijs.

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

Gastbedrijf

De bedrijven Van Ekeren, Van Ekeren Kuiper en BoVeKo hebben een intensieve samenwerking op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, hypotheken, taxaties, verhuur en bemiddelen bij aan- en verkoop van onroerend goed. Door samen te werken, door elkaar aan te vullen, door elkaar te versterken, door respect te hebben voor elkaars mening en inzichten en door het op de juiste manier inzetten van elkaars kwaliteiten is er een synergetisch samenwerkingsverband ontstaan.

Daarnaast wil het gastbedrijf van de gelegenheid gebruik maken om kort de diensten van Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaardij onder het voetlicht te brengen. Nieuwbouwprojecten en transformatie van bedrijfsonroerendgoed zullen nader worden toegelicht.

 

 

 

Wie Waar Wanneer?

Waar Van Ekeren Kuiper en BoVeKo
Datum 15 maart 2018
Tijden LET OP: 18.30 – 21.30 u
Locatie Beatrixlaan 2A, 4213 CJ Dalem
Thema Collectief Waarde uit Risico’s?!

 

Waardeer

Steun het Ondernemers Netwerk OC-G. Klik op onderstaande knop.

Wil je liever een BTW factuur?
Stuur een e-mail met het verzoek en bedrag naar info@oc-g.nl.

Wees de eerste die reageert op "Hoe creëer je waarde aan de continuïteit van je onderneming?"

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/opencex34/domains/oc-g.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/opencex34/domains/oc-g.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373